Brabantse Winterkampioenschappen 2017 weer een succes, we hebben een Brabants Kampioen.

Brabantse Winterkampioenschappen 2017 weer een succes, we hebben een Brabants Kampioen.

Vier zwemmers van De Krabben waren tijdens de twee weekenden van de Brabantse Winterkampioenschappen aanwezig in Het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven.

David Malm, Diederik Colombijn, Luna van Tilburg en Mike Corporaal waren de afgevaardigden van De Krabben waarbij ze in totaal 27 persoonlijke afstanden zwommen.

In totaal werden er 23 persoonlijke records gebroken door alle zwemmers samen, waarbij Diederik Colombijn op zijn 11 afstanden 13 persoonlijke records brak met ook de grootste persoonlijk record verbetering op de 100m vlinderslag van 126,7 % (tussentijd op de 400m wisselslag).

David Malm wist op zijn slag de 50m schoolslag een mooie pr te behalen.

Mike Corporaal wist op de 50m vlinderslag beslag te leggen op het zilver en op de 50m vrije slag wist Mike het brons te bemachtigen.

Luna van Tilburg wist op 5 afstanden ere-metaal te bemachtigen. Brons was er voor Luna op de 800m vrije slag met een pr, 50m vlinderslag met een pr en de 100m vlinderslag. Luna behaalde zilver op de 50m rugslag met een pr.

Tijdens een bloedstollende race bij de 400m wisselslag dames wist Luna op de laatste 15 meter het Brabants Kampioenschap op deze afstand naar zich toe te trekken. Met een Gouden plak in een tijd van 05:59.47 en een pr van bijna 31 seconden was daar de kers verse Brabants Kampioen van De Krabben Luna van Tilburg.

De zwemmers hadden allemaal super gezwommen.

admin

Reacties zijn gesloten.