Afscheid Arthur Giebels

Afscheid Arthur Giebels

Na tien jaar zijn leven in dienst van De Krabben te hebben gesteld, was het voor Arthur Giebels woensdag 8 juli tijd om afscheid te nemen.
De Corona lock down gaf hem tijd om na te denken en ook te genieten van extra vrije tijd. Nu zijn zoons Melvin en Timothy geen zwemcarrière meer nastreven was voor de verenigingsman het besluit om te stoppen makkelijker te nemen.

Voor de vereniging een heel gemis, want Giebels zette zich op allerlei manieren in voor de club: trainer, ploegleider, materiaalman, hulp bij de nieuwjaarsduik, begeleider bij het Krabben-kamp en andere activiteiten buiten het zwembad.  Zijn vrouw Heleen ondersteunde hem door het doen van de inschrijvingen en het voeren van het wedstrijdsecretariaat. Ook was ze tijdwaarnemer en stuurde kaarten bij lief en leed. Het echtpaar kreeg als dank een speciaal ontworpen glazen Krabben-vaas. Beiden kregen ook een medaille.

Dosh Rotteveel nam afscheid als trainer en ploegleider. Zij ontpopte zich  als funtrainer en behaalde hiermee een nominatie als sportvrijwilliger van de gemeente Bergen op Zoom. Rotteveel ontving een klein sieraad in de vorm van een schelpje. Voor beide dames waren er bloemen.

De zwemafdeling is na een periode van afnemende belangstelling weer licht aan het groeien. Komend seizoen zal weer worden deelgenomen aan de competitie. Nieuwe leden zijn van harte welkom, ook voor volwassenen die flink door willen zwemmen of lekker rustig een baantje willen trekken, is plaats bij de zwemafdeling van de Krabben.

Jikke Kuijpers

Reacties zijn gesloten.