Borstcrawlcursus KNZB start 16 september

Borstcrawlcursus KNZB start 16 september

De borstcrawlcursus wordt georganiseerd door Mijnzwemcoach (onderdeel van de KNZB).

Wat?
KNZB borstcrawlcursus onder begeleiding van een deskundige KNZB coach. Tijdens deze cursus gaan zwemmers aan de slag met de vijf basiselementen van de borstcrawl: de ligging, beenslag, armslag, ademhaling en een combinatie van alles.

De zwemmers ontvangen na inschrijving gratis een lidmaatschap op Mijnzwemcoach voor de duur van drie maanden. Met dit lidmaatschap kunnen zij één keer per jaar gratis mee doen met een techniekclinic, ontvangen ze 15% korting op materialen uit de webshop en krijgen ze 20% korting op een vervolgcursus. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van ruim 200 trainingsschema’s op Mijnzwemcoach. Met deze schema’s kunnen de zwemmers zelfstandig in het zwembad aan de slag gaan.

Hoe lang?
De cursus bestaat uit 12 trainingen van een uur.

Voor wie?
De cursus is zeer geschikt voor banenzwemmers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Maar ook ideaal voor beginnende triatleten of sporters die hun huidige sport willen combineren met zwemmen. De cursus is alleen voor volwassenen!
De basiscursus is voor iedereen die 0-50 meter aaneengesloten in de borstcrawl kan zwemmen (dit niveau is dus ook geschikt voor mensen die nog helemaal geen borstcrawl kunnen zwemmen). De gevorderdencursus is voor iedereen die meer dan 150 meter achter elkaar in de borstcrawl kan zwemmen.

Inschrijven
Inschrijven kan via de website www.mijnzwemcoach.nl.
De kosten voor de cursus bedragen €180,- , leden van Mijnzwemcoach ontvangen automatisch 20% korting op de cursus. De cursisten dienen zelf materialen aan te schaffen voor de cursus: een pullbuoy, kickboard, zoomers en front snorkel. Deze materialen kunnen ze met 15% korting bestellen via de webshop van Mijnzwemcoach: https://www.mijnzwemcoach.nl/webshop

Contact
Geïnteresseerde zwemmers kunnen ons per mail bereiken via mijnzwemcoach@knzb.nl en telefonisch op 088 1348660.

 

Jikke Kuijpers

Reacties zijn gesloten.

Copyright © 2018 De krabben. Alle rechten voorbehouden

Voor de Privacy wet Klik hier