Clubkampioenschappen de Krabben

Clubkampioenschappen de Krabben

Maandag 7 juli zwom de jeugd van de Krabben voor het eerst sinds 3 jaar weer een clubkampioenschap. Na vele omzwervingen door de sluiting van zwembad De Schelp voor renovatie, legionella en dit voorjaar door de Corona pandemie, was het eindelijk zover: Tijdens de reguliere trainingsuren streden alle leden van de zwemafdeling op drie afstanden voor de eer. Onder het toeziend oog van de ouders zwommen de minioren 25 m. borstcrawl, 25 m. schoolslag en 25m.  rugcrawl en de zwemmers in de junioren en jeugd categorie zwommen de 50m. afstanden.

Voor een aantal zwemmers was het hun eerste wedstrijd en dat leverde uiteraard wat spanning op! Na afloop maakten de winnaars voor het eerst gebruik van het nieuwe erepodium en namen in de hal van het zwembad onder luid applaus, de oorkondes en medailles in ontvangst.

Eerste plaatsen waren er voor: Elisa Brouwers, Norah de Jong, Cas Lips, Xiang Pellis, Sophie van Rotteveel, Ziza Rotteveel, Sem Kokkelkorn,  Dirkje Visser en Hilde de Heer.

De volledige uitslag is te vinden op de website van de Krabben: www.dekrabben.nl Daar kunt uw kind ook aanmelden voor een proeftraining voor deze leuke gezonde sport. 

Jikke Kuijpers

Reacties zijn gesloten.