Tot tenminste 9 februari 2021 is zwembad De Schelp gesloten en vinden er geen trainingen en wedstrijden plaats. Onderstaande regels zijn dus nu niet van toepassing.

————————————————–

Alle competitiewedstrijden zijn afgelast.
Bij het gebruiken van het zwembad gelden regels. We volgen daarbij het advies en de opgestelde protocollen van de Rijksoverheid,  KNZB en zwembad De Schelp

1. Lees het beheersplan COVID-19 De Schelp voordat je de eerste keer naar het zwembad komt. Voor de jongere leden vragen wij de ouders/verzorgers om de regels met de kinderen te bespreken. 

2. Heb je milde (verkoudheids)klachten, blijf dan thuis. Wij verwachten dat iedereen hierin
zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. 

3. Begeleiders van zwembad De Schelp begeleiden het bezoek aan het zwembad. Eventueel worden zij bijgestaan door toezichthouders van De Krabben.

4. Draag een mondkapje van binnenkomst tot aan de badrand. Bij zwembad De Schelp geldt een mondkapjesplicht voor medewerkers en bezoekers vanaf 13 jaar.

5. De ouders of verzorgers brengen de kinderen tot aan het tourniquet. Hier dragen ze de kinderen over aan de begeleider van het zwembad of aan een begeleider van vereniging De Krabben. De ouders/verzorgers kunnen de rode pijlen volgen naar de uitgang. Het is dus NIET de bedoeling om met het kind mee te lopen naar de kleedkamer. De ruimte van de horeca is ingericht om volgens de richtlijnen van het RIVM te wachten op uw kind.
Zie Beheersplan De Schelp artikelen; Zwemles t/m 12 jr op pag. 7 en het artikel Horeca op pag. 13.

6. Trek thuis alvast je zwemspullen aan. Je kleedt je om in de grote kleedkamers. De kleren kunnen in de tas meegenomen worden naar het zwembad. Na het zwemmen kan worden omgekleed in één van de kleine kleedhokjes – die zijn aangewezen als ‘omkleedzone’.
Na de les kleed je je om in de individuele kleedhokjes

7. Alle douches zijn gesloten

8. Alle toiletten zijn zonder beperkingen geopend.

9. De looproute is aangegeven en moet gevolgd worden. 

Verdere Informatie

Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

KNZB: https://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/coronaprotocol_wedstrijdsport/

Zwembad De Schelp: zwemmen in coronatijd.